Najważniejsze zasady wycofywania produktów z obrotu / Styczeń 2022 / 38
Konferencja “Od pola do stołu” 2021: „Wspólne tworzenie zrównoważonych systemów żywnościowych” / Grudzień 2021 / 37
Jak atrakcyjnie nazywać produkty pochodzenia roślinnego i nie łamać prawa – część II / Październik 2021 r. / 35
Jakość produktów ekologicznych / Listopad 2021 r. / 36
Locusta migratoria szarańcza wędrowna jako Novel Food / Numer 34, wrzesień 2021 / 34
Foodomika (ang. foodomics): nowe podejście do żywności / sierpień 2021 / 33
Jak wykorzystać kodowanie kolorami w systemie zarządzania jakością i bezpieczeństwem żywności / Numer 32, lipiec 2021 / 32
Jakość wody w przemyśle spożywczym / czerwiec 2021 / 31
Termin przydatności do spożycia czy data minimalnej trwałości? Jak prawidłowo używać „należy spożyć do” i „najlepiej spożyć przed”. / maj 2021 / 30
Bezpieczeństwo mikrobiologiczne i jakość mrożonego mięsa / kwiecień 2021 / 29
Bezpieczeństwo mikrobiologiczne i jakość żywności mrożonej - owoce / marzec 2021 / 28
Gluten – regulacje szczególne. Jak informować o obecności glutenu / Numer 27, luty 2021 / 27
Projekt ustawy o zmianie ustawy o jakości handlowej artykułów rolno-spożywczych oraz niektórych innych ustaw / Numer 26, styczeń 2021 r. / 26
© Wiedza i Praktyka
/WiedzaiPraktyka
/wip