BRC GLOBAL STANDARD dla opakowań – zmiany wprowadzone w 6 wersji

/appFiles/site_180/images/autor/7CFlKZxktsX1cBq.png

Autor: Patrycja Kaler

Dodano: 3 stycznia 2020
BRC GLOBAL STANDARD dla opakowań – zmiany wprowadzone w 6 wersji

Zmiany w standardzie BRC dla opakowań i materiałów opakowaniowych zostały opracowane przez grupy robocze złożone z producentów opakowań, sprzedawców detalicznych, właścicieli marek, firmy pakujące do gastronomii, jednostki certyfikujące i niezależnych ekspertów technicznych.

Pozostało jeszcze 99% treści

Aby zobaczyć cały artykuł, zaloguj się lub zamów dostęp.

Dołącz do prenumeratorów magazynu

"Bezpieczeństwo żywności w praktyce"

Sprawdź ofertę »
W serwisie znajdziesz:
  • Informacje, o wszystkich zmianach przepisów, norm polskich lub europejskich, które mają związek z bezpieczeństwem żywności.
  • Poznasz trendy żywnościowe, a także praktyczne wskazówki, dzięki którym łatwiej będzie Ci zdobyć certyfikaty jakości lub oznakować produkty.
  • Gotowe wzory dokumentów i pomoc eksperta.

Logowanie

Adres e-mail:

Hasło

Nie pamiętam hasła


Najnowszy numer

Nr 65 - Marzec 2024

okładka AJM65

Sztuczna inteligencja (AI) w produkcji żywności

Dostępny w wersji elektronicznej