Jakość wody w przemyśle spożywczym
Woda jest jednym z najpowszechniejszych surowców wykorzystywanych w przemyśle spożywczym. Stosuje się ją do mycia, płukania, blanszowania, pasteryzacji, ogrzewania, chłodzenia, higieny, sprzątania, dezynfekcji urządzeń i do innych jeszcze zadań. Dlatego zadbanie o jej jakość gwarantuje utrzymanie wysokiej jakości wytwarzanych w zakładzie produktów.
Dołącz do prenumeratorów magazynu
"Bezpieczeństwo żywności w praktyce"
Sprawdź ofertę »
W serwisie znajdziesz:
- Informacje, o wszystkich zmianach przepisów, norm polskich lub europejskich, które mają związek z bezpieczeństwem żywności.
- Poznasz trendy żywnościowe, a także praktyczne wskazówki, dzięki którym łatwiej będzie Ci zdobyć certyfikaty jakości lub oznakować produkty.
- Gotowe wzory dokumentów i pomoc eksperta.
Logowanie
Słowa kluczowe:
jakość wodyPodobne artykuły
Zobacz również
Najnowszy numer
Nr 73 - Listopad 2024
Wykrywanie alergenów: zanieczyszczenia krzyżowe, część II
Dostępny w wersji elektronicznej