Clean label czyli czego chcą konsumenci / Grudzień 2019 / 13
Jak egzekwować jakość surowca od dostawców? / Listopad 2019 / 12
Bezpieczny łańcuch żywności w systemie GMP+ / Nr 11, Październik 2019 / 11
Oszustwa produktowe i plany ich ograniczenia / Nr 10, Wrzesień 2019 / 10
Jak wdrożyć system TACCP? / Sierpień 2019 / 9
Nr 8, Lipiec 2019 / Lipiec 2019 / 8
Nr 7, Czerwiec 2019 / Czerwiec 2019 / 7
Nr 6, Maj 2019 / Maj 2019 / 6
Nr 5, Kwiecień 2019 / Kwiecień 2019 / 5
Zarządzanie alergenami / Marzec 2019 / 4
Nr 3, Luty 2019 / Luty 2019 / 3
Nr 2, Styczeń 2019 / Styczeń 2019 / 2
© Wiedza i Praktyka
/WiedzaiPraktyka
/wip